Welkom


Middels deze site willen wij u een indruk geven van het functioneren en een samenvatting geven van de mogelijkheden en faciliteiten bij HVIL.

In onze trimsalon, gevestigd in een splinter nieuwe salon op de Schaesbergerweg te Heerlen, wordt Uw hond volgens de rasstandaard op de juiste wijze getrimd.

Trimmen is een verzamelwoord voor verschillende technieken en soorten behandelingen die er voor ieder ras zijn. In onze trimsalon wordt uw hond geknipt, geplukt, geëffileerd, ontwolt, ontklit, gewassen en geföhnd.

Nagels knippen, oren en ogen schoonmaken en de anaalklieren controleren zijn vanzelfsprekend bij HVIL.

Is uw hond in een dierenpension geweest, heeft u een lekkere boswandeling gemaakt of heeft uw hond gezwommen en ruikt hij niet zo fris kunt u uw hond door ons laten wassen of u maakt een afspraak om uw hond zelf te komen wassen in onze salon.

Tevens kunnen mensen die net eigenaar zijn geworden van een hond uit het Dierenasiel of anders, de hond laten fatsoeneren. U kunt tijdens dit verwenuurtje om advies vragen of informatie verkrijgen over de juiste vachtverzorging van uw hond.

Graag wil ik u uitnodigen om rustig rond te kijken op deze site. Ik zou het waarderen als u een berichtje achterlaat in het gastenboek!

Tot ziens, hier in de trimsalon bij HVIL!


Nicole Wiggers


Openingstijden


Ma: Gesloten
Di: 09:00 - 18:00
Wo: 09:00 - 18:00
Do: 09:00 - 21:00
Vr: 09:00 - 13:00

Wij werken enkel op afspraak.

Contact

Email: Nicole@hvil.nl
Tel: 06 21 45 50 53


HVIL Social Media

Facebook