Welkom


Middels deze site willen wij u een indruk geven over het functioneren van Honden Verzorgings Instituut Limburg en een samenvatting geven van de mogelijkheden en faciliteiten.

In onze trimsalon , gevestigd te Heerlen op de Schaesbergerweg, wordt uw hond volgens rasstandaard op de juiste wijze getrimd.

Trimmen is een verzamelwoord voor de verschillende technieken en soorten behandelingen die er voor ieder ras zijn. In onze salon wordt uw hond geknipt, geplukt met de hand, geëffileerd, ontwolt d.m.v. de was en blaasmethode, ontklit, gewassen en geföhnd.

Een trimbehandeling bij HVIL is incl. nagels knippen, oren en ogen schoonmaken en op verzoek de anaalklieren controleren.

Bij ons in de trimsalon kunt u ook het gebit laten controleren bij één van de gediplomeerde Paraveterinair assistentes. Anouk en Larissa kijken graag het gebit van uw hond voor u na.
Een gebitsreiniging is incl. verwijderen van evt. aanwezig tandplak/tandsteen, reinigen van het tandvlees, tanden poetsen, het controleren van evt. afwijkingen aan het gebit en het verstrekken van persoonlijk advies. Na de gebitscontrole ontvangt u een rapport met de waargenomen bevindingen op een rijtje zodat u thuis nog even kunt nalezen wat we allemaal hebben gedaan en welke adviezen u, voor uw hond heeft gekregen.

Iedere klant ontvangt een mooie klantenmap waarin gegevens van de hond, u als eigenaar, de afspraak gegevens en een logboek in worden bijgehouden en bewaard. Deze map krijgt u mee naar huis zodat u thuis alles bij kunt houden, na kunt lezen en aanpassingen kunt aanbrengen. Bij iedere afspraak dient u de map bij het brengen van uw hond mee te nemen naar de trimsalon.

Graag wil ik u uitnodigen om rustig rond te kijken op deze site.

Tot ziens, hier in de trimsalon bij HVIL!

Openingstijden


Oneven weken:
Ma: 09:00 - 15:00
Di: 09:00 - 15:00
Do: 09:00 - 15:00
Vr: 09:00 - 15:00

Even weken:
Di: 09:00 - 15:00
Do: 09:00 - 15:00
Vr: 09:00 - 15:00

Wij werken enkel op afspraak.

Locatie

Schaesbergerweg 137A
6415 AE Heerlen

Klik hier voor meer informatie:Contact

Email: Nicole@hvil.nl
Tel: 06 21 45 50 53


HVIL Social Media

Facebook


Voorwaarden


Klik op het logo om de voorwaarden te downloaden.