Vachtverzorging


Mijn streven in deze trimsalon is om ieder ras op de juiste wijze volgens de rasstandaard, te knippen, plukken (met de hand), efilleren, ontwollen (d.m.v. de was en blaasmethode), ontklitten en enkel onderdelen te scheren (zoals bijv. de pootjes en hoofd van een poedel).

Behandelingen

Er wordt hier gewerkt met hoogwaardige verzorgingsproducten en materialen om uw hond zo goed mogelijk een fijne behandeling te kunnen bieden. Volkomen veilig voor uw hond omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Voor elk vacht type, vachtkleur of medicinaal zijn er verschillende producten aanwezig.

Echter soms zit bijvoorbeeld een hond tot aan de huid helemaal in de klit en moeten er maatregelen worden getroffen. Om misverstanden te voorkomen wordt voorafgaand aan een behandeling altijd overlegd of er bijzonderheden zijn omtrent de gezondheid van uw hond. wanneer er tijdens de behandeling bijzonderheden kenbaar worden waar wij voorafgaand niet van op de hoogte zijn wordt u daar uiteraard van op de hoogte gebracht, indien nodig laten wij u evt. ook naar de trimsalon toe komen.

Door het bespreken van de bijzonderheden en het samen kijken naar de wensen over wat u van ons verwacht voorkomen we teleurstellingen. Wij doen ons uiterste best om uw hond te trimmen naar uw wensen met als hoofddoel dat de hond hier een aangename herinnering heeft aan het feit dat hij hier herhaaldelijk weer terug zal moeten komen.